Onderzoek naar LoL spelers - Help mij met afstuderen!

no avatar
BipolarRooster
Lv0
Berichten: 1
Lid geworden op:
11 apr 2023, 12:46

Onderzoek naar LoL spelers - Help mij met afstuderen!

12 apr 2023, 11:41

Hey allemaal, ik ben als Creative Business student aan de Hogeschool van Amsterdam bezig met mijn afstudeeronderzoek. Het gaat over de gedrags- en motivatiefactoren van Nederlandse League of Legends spelers met betrekking tot esports. Zouden jullie mij willen helpen met mijn afstuderen door deze enquête in te vullen? Het duurt ongeveer 9 minuten, en ik verloot 10x€10 Bol.com cadeaukaarten onder de respondenten die de enquête volledig hebben ingevuld!

Link naar de enquête: https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/S ... wG85X8auYS

Meer details:
Ik doe specifiek onderzoek naar de Nederlandse esports markt, met League of Legends als user case. Mijn onderzoeksvraag hierin is "Hoe transformeer je LoL spelers tot LoL esports kijkers". De doelgroep bestaat uit Nederlandse League of Legends spelers tussen de 16 en 40 jaar, die nog geen LoL esports hebben gekeken. Dit wordt onderzocht aan de hand van de theorie van gepland gedrag (TPB, Ajzen, 1991) en middels een motivatieschaal voor onderzoek naar esports toeschouwers (MSES, Qian et al., 2019).

Met dit onderzoek hoop ik tot nieuwe inzichten te komen met betrekking tot de Nederlandse League of Legends spelers en de potentie van esports in Nederland. Daarnaast hoop ik uiteraard ook een bijdrage te leveren aan bestaand onderzoek op het gebied van esports (wat groeiende is, maar nog steeds vrij beperkt).
Heel erg bedankt, en mochten er vragen zijn, stel ze gerust!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten