Het Beleid (3 - 08 - 2017) - Graag doorlezen!

Gebruikersavatar
Rolfgang
Lv7
Berichten: 2502
Lid geworden op:
13 jul 2017, 14:46
Locatie: Castricum
Contacteer:

Het Beleid (3 - 08 - 2017) - Graag doorlezen!

03 aug 2017, 11:39

Welkom op het GamingForum!

Dit forum is opgezet door enkele oud-Pixelcake leden nadat het bekend gemaakt werd dat PixelCake offline zou gaan. Uiteraard zijn niet alleen oud-Pixelcake leden welkom, maar ook nieuwkomers, die we van harte verwelkomen op het forum!

Om alles in goede banen te laten verlopen, hebben wij het volgende beleid opgesteld. Deze regels worden gehandhaafd door het moderatorteam, bestaande uit Wesley, Neil(delirious84p) en Rolfgang. Zij zullen altijd bereikbaar zijn via een privébericht en zo snel mogelijk reageren.

Huisregels:
  • Ga respectvol met elkaar om. Het forum is bedoeld om discussies met elkaar aan te gaan en dat kan van tijd tot tijd nogal hectisch worden. Dit ontmoedigen wij niet, maar blijf elkaar met respect behandelen en ga niet over op scheldwoorden, op de man spelen of het beledigen van elkaar.
  • Probeer zo goed mogelijk je punten te formuleren. Niet iedereen is een meester in de Nederlandse Taal, maar om je mening en argumenten zo goed mogelijk over te brengen is het belangrijk om coherente zinnen te vormen die voor iedereen begrijpelijk zijn.
  • Blijf ontopic in de topics buiten de Slowchat om. Wij snappen dat gesprekken soms hun eigen leventje kunnen gaan leiden, indien dit het geval is kan je er een ander topic over openen, verder praten via privéberichten of de discussie voortzetten in de Slowchat. Ga daarom ook niet in op off-topic reacties die te ver afleiden van het hoofdonderwerp.
  • Plaats geen spamberichten. Hieronder vallen het promoten van persoonlijke acties, evenementen en enquetes (neem hierover contact op met een moderator), het werven van personen, het aanbieden van diensten en niet constructieve berichten in topics buiten de Slowchat om. Gebeurt dit toch dan wordt het desbetreffende bericht aangepast of verwijderd.
  • Plaats geen erotische content. Niemand is vies van het menselijk schoon, maar als openbaar forum tolereren we geen content die als pornografisch of erotisch kan worden beschouwd. Hieronder vallen (bewegende) beelden van de schaamstreek, ontblote borsten en naakte personen in het algemeen.
  • Plaats geen schokkende content. Net zoals erotisch materiaal tolereren we ook geen beelden die schokkend kunnen overkomen op de gemiddelde gebruiker. Denk hierbij aan beelden van overleden personen, afgehakte ledematen en andere lichamelijke ongemakkelijkheden.
  • Plaats geen materiaal dat beschermd is onder copyright of licenties. Hieronder vallen link naar torrents, downloads en pdf-bestanden die beschermd materiaal bevatten. De moderators zullen het laatste woord hebben of iets onder deze regel valt en de reactie aanpassen of verwijderen.
Bans en waarschuwingen:
Als een individu of meerdere personen zich niet houden aan de regels, dan kunnen de moderators beslissen om over te gaan tot verdere acties, naast het verwijderen of aanpassen van de reacties. Alleen na overleg binnen het moderatorteam zal over overgegaan worden op verdere acties, dit zal niet de beslissing zijn van één moderator. Dit kan gebeuren in de vorm van:
  • Een waarschuwing. De looptijd van een waarschuwing kan variëren van een korte tijd zoals een week tot een permanente waarschuwing. Een waarschuwing houdt in dat de desbetreffende persoon op scherp staat in de ogen van de moderatoren. Ga je binnen de periode van je waarschuwing nog een keer over de schreef, dan zal de waarschuwing worden uitgebreid naar een ban.
  • Een ban. Net zoals een waarschuwing kan de looptijd van een ban verschillen, met als minimum een week en als maximum een permanente ban. Het is ook mogelijk om een ban voor onbepaalde tijd te krijgen, waarna de gebande na twee maanden om een kwijtschelding mag vragen en waarover de moderators zullen overleggen. Als je geband bent is het deelnemen aan het forum niet mogelijk en kloonaccounts om een ban te omzeilen zullen worden verwijderd en kunnen leiden tot een verlenging van de ban.
Alleen de moderators en beheerders gaan over waarschuwingen en bans. Wij raden het af om publiekelijk te vragen om het waarschuwen of bannen van een persoon of groep personen. Als je een probleem met iemand hebt, laat het dan weten via de meldknop of een privébericht naar een moderator, waarna er gekeken zal worden of er verdere actie nodig is en of het probleem opgelost kan worden door de moderators.

De moderatoren van GamingForum streven geen agenda na en zijn niet gebonden aan commerciële doeleinden. Wij zullen zo neutraal en eerlijk mogelijk reageren op acties van de gebruikers, waar wij er ook rekening mee houden dat de gebruikers het volwassen onder elkaar kunnen oplossen.

Alle waarschuwingen en bans zullen worden bijgehouden in een apart topic, inclusief de duur van de waarschuwing of ban, de reden en in welk topic de overtreding is begaan.

Naamsveranderingen en het verwijderen van je account
Het kan voorkomen dat je niet blij bent met bepaalde keuzes die je gemaakt hebt op het forum, zoals je profielnaam. Eenmaal per drie maanden kan je een naamsverandering aanvragen bij de moderators en zal zo snel mogelijk worden aangepast, mits de moderators akkoord gaan over de gekozen naam. Tevens zullen de moderatoren je onderschrift aanpassen waarbij de naamsverandering duidelijk wordt gemaakt aan de andere gebruikers, die je minimaal een maand in je onderschrift moet houden. Daarnaast wordt in een apart topic alle naamsveranderingen bijgehouden.

Daarnaast is het ook mogelijk dat je niet meer onderdeel wilt uitmaken van GamingForum en je gegevens en account wilt laten verwijderen. Hiervoor moet je een privébericht sturen naar één van de beheerders of moderators, maar denk er goed over na, want als je account eenmaal is verwijderd is er geen weg terug.

Tot slot wensen wij elke gebruiker een plezierige en gezellige tijd op GamingForum!

Het Moderatorteam
As easy to stop as it is to comprehend.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast