'Voorbeeld' functie.

Gebruikersavatar
Tampon

Lv5
Berichten: 581
Lid geworden op:
13 jul 2017, 21:52

'Voorbeeld' functie.

19 jul 2017, 09:40

Met het maken van een nieuw topic maak ik meermaals gebruik van de 'voorbeeld' functie. Nu is het alleen best wel irritant dat de voorbeeld functie mij een ander soort venster weergeeft dan een werkelijk topic. De tekst loopt door in het vak waar de 'poster info' zou moeten staan.

In 'voorbeeld':
Afbeelding
Daadwerkelijk:
Afbeelding

Dit kan nog wel eens hinderlijk zijn, het is geen enorm probleem maar als het redelijk eenvoudig is op te lossen, graag.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Yellow

Lv5
Berichten: 928
Lid geworden op:
11 jul 2017, 13:07

19 jul 2017, 13:06

wat is er hinderlijk aan? Dat je niet je post ziet zoals hij echt wordt weergegeven? De site is sowieso responsief natuurlijk.
Yellow = Zhero | last.fm

Gebruikersavatar
Rolfgang

Lv6
Berichten: 1879
Lid geworden op:
13 jul 2017, 14:46
Locatie: Castricum
Contacteer:

19 jul 2017, 14:20

Het is denk ik vooral raar dat het voorbeeld geen accuraat voorbeeld is, wat juist puur de hele functie ervan is.
As easy to stop as it is to comprehend.

Gebruikersavatar
LittleC

Lv4
Berichten: 255
Lid geworden op:
13 jul 2017, 14:21

19 jul 2017, 14:22

Is dit een nieuw probleem? Ik kan me niet herinneren dat mijn voorbeeldberichten voor OP's anders waren.
"If I want to live, I live. If I want you to die, you die".

Afbeelding

Gebruikersavatar
Tampon

Lv5
Berichten: 581
Lid geworden op:
13 jul 2017, 21:52

Re:

19 jul 2017, 16:30

Rolfgang schreef:
19 jul 2017, 14:20
Het is denk ik vooral raar dat het voorbeeld geen accuraat voorbeeld is, wat juist puur de hele functie ervan is.
Dit dus
Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast